Fifahh
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Bercinta hingga ke Syurga
Sunday, May 25, 2014 • 8:28 AM • 0 comments
Kita BERKENALAN secara tidak sengaja, adalah PERANCANGAN ALLAH.. 

Kita BERKAWAN begitu lama bertahan pun, ALLAH yang RANCANG.. Kita dikurniakan RASA SUKA antara satu sama lain juga, ALLAH yang BERI.. Kita masih BERSAMA walau banyak dugaan menimpa, ALLAH yang ATURKAN.. Kita dikurniakan KESEDARAN dan KEINSAFAN juga kerana, ALLAH SAYANG PADA KITA..

Kita BERJAUHAN untuk mencapai REDHANYA juga, DIA yang RANCANG.. Kita BERDOA untuk KEBAHAGIAAN masing2 juga, ALLAH yang DETIKKAN dalam hati kita..

Dan ketahuilah, sama ada hubungan kita akan BERKEKALAN sehingga ke SYURGA atau TERPUTUS di TENGAH JALAN juga ALLAH yang akan tentukan..

jadi, usah risau.. Andai kamulah jodoh yang ditetapkan ALLAH di Luh Mahfuz untuk saya.. In sha Allah kita akan BERSATU juga walau dipisahkan dengan jarak dan masa... 

FUTURE
MY WORDS;
Cinta sebelum nikah itu, macam menguyah sebalang gula-gula getah. kunyah la banyak mana pun, makin lama makin tawar. sebab manisnya cuma di luar. cuma selapis. cinta sesudah nikah pula, macam makan sepinggan buah melaka. makin banyak kita makan, makin terasa manisnya. sebab manisnya di dalam, walau luarnya tawar.Manis cinta sebelum bernikah, hanyalah tipu daya untuk mengisi ruang kosong yang sementara. manis cinta sesudah bernikah, inshaAllah mengisi sebahagian jiwa untuk di dunia, dan pastinya di akhirat sana.

LISTEN LISTEN ;OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;